Bγήκαν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών

Με την βροχή να μην σταματάει αλλά το ηθικό των αθλητών να παραμένει υψηλό, βγήκαν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του κυρίως ταμπλό των ανδρών στο 1ο Masters που διεξάγεται στις Σπέτσες.

Στον πρώτο προημιτελικό που διεξήχθη στις 12 το μεσημέρι, οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος ξεπέρασαν το εμπόδιο των Βουλκίδη, Κουρτίδη με 2-0 (21-11, 21-17) και στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τους Νιώπα, Παπαδημητρίου με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό το ζευγάρι ήταν ο τελικός της προηγούμενης βδομάδας στο Open του Avant Garde, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να παίρνουν τότε τη νίκη.

Η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης από το ταμπλό των ηττημένων είναι οι Καντιώτης, Τσαλικιάν. Με την βροχή να έχει σταματήσει κατάφεραν να νικήσουν μετά από 36 λεπτά τους Βολουδάκη, Καπίρη με 2-0 (21-16, 21-17) και έκλεισαν θέση για την τετράδα της διοργάνωσης. Οι Καντιώτης, Τσαλικιάν στις 6.45 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τους Ιωαννίδη, Κανέλλο για μία θέση στον τελικό.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.