Βουλκίδης και Κουρτίδης μαζί στο Beach Volley

Ο Στέλιος Κουρτίδης και ο Θοδωρής Βουλκίδης ενώνονται αυτό το Καλοκαίρι στο Μπιτς βόλεϊ για να ξεκινήσουν μαζί την κοινή τους πορεία στο βόλεϊ άμμου.

Γνώριμοι από παλιά και καλοί φίλοι, αποφάσισαν να δοκιμάσουν αυτή τη σεζόν τις δυνάμεις τους στα πολύ ανταγωνιστικά τουρνουά της φετινής σεζόν.

Δείτε τι μας είπε ο Στέλιος Κουρτίδης, ο οποίος είναι κι ο πιο έμπειρος στο μπιτς βόλεϊ καθώς συμμετέχει εδώ και χρόνια στα πρωταθλήματα:

«Με τον Θοδωρή είμαστε φίλοι εδώ και 5-6 χρόνια. Είχαμε δοκιμάσει να παίξουμε πέρσι μαζί στα μάστερ αλλα λόγω δουλειάς και απροπονησίας δε μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε οπότε και το σταματήσαμε νωρίς. Μετά το τραυματισμό μου πέρσι τον Αύγουστο αποφάσισα να ξεκινήσω απο νωρίς προπονήσεις σε εσωτερικά βάρη και Μπιτς βόλεϊ. Γνωρίζοντας πως ο Θοδωρής έπαιζε σάλα σε ομάδα που ανέβηκε Α1 φέτος ήξερα πως θα ήταν όσο προπονημένος χρειαζόταν. Αυτό, σε συνδυασμό με το ό,τι είμαστε ίδια ηλικία και φίλοι απο παλιά, μας έκανε ζευγάρι. Συμφωνήσαμε να κάνουμε προπονήσεις καθημερινά με στόχο μια επιτυχημένη πορεία για μας στα μάστερ, στο πρωτάθλημα της beachvolleyleague και στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, το οποίο παίζουμε για μια τελευταία χρόνια.

Δεν είμαστε ομάδα της στιγμής αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια σταθερή ανοδική πορεία μέσα στα επόμενα χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια είναι μαζί μας άνθρωποι που μας δείχνουν το δρόμο κάθε μέρα, τους όποιους θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον φίλο και γυμναστή μας, Χρήστο Μπάκα και τον προπονητή μου Γιώργο Ναζόπουλο. Καλό καλοκαίρι χωρίς τραυματισμούς εύχομαι σε όλους τους παίκτες».